Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Ο ΔΑΒΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ




Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στα 73 κιλά
Ένας από τους συλλόγους της Βοιωτίας που διακρίνεται για την οργάνωση, τη μεθοδικότητα και φυσικά τις επιτυχίες του είναι ο σύλλογος Καπετάν Ι. Λιάπης των Οινοφύτων. Ένας σύλλογος που καλλιεργεί το άθλημα της ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης σε βάθος απλώνοντας τις επιτυχίες του όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις., όπως η εκπροσώπηση της χώρας μας από το Δάβρη Ιωάννη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία των 73 κιλών το οποίο θα διεξαχθεί από 17 ως 22 Μαΐου στην πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι.

Μία ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση πραγματοποίησε ο παλαιστής των Οινοφύτων μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στους προκριματικούς της Θεσσαλονίκης , η οποία του εξασφάλισε το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Καλαμάτα , όπου ο αθλητής μας κατέκτησε τη τρίτη θέση . Η επιτυχία του αυτή του εξασφάλισε και την πρόκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα .Ως επιστέγασμα της όλης προσπάθειας που γίνετε καθημερινά τόσο από τον αθλητή και το προπονητή του συλλόγου όσο και από τους συναθλητές του, οι οποίοι τον στηρίζουν στις προπονήσεις του, ήταν η μεγάλη αυτή επιτυχία η οποία είναι πρωτόγνωρη για την περιοχή μας. Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον αθλητή θα συνοδεύσει ο προπονητής του συλλόγου και ομοσπονδιακός προπονητής Σερετίδης Ιωάννης..

Η επιτυχία του Δάβρη Ιωάννη δεν είναι καθόλου τυχαία διότι αυτό ήρθε με καθημερινή δουλειά ,
συστηματική προπόνηση, κατάλληλο προγραμματισμό και πολύ κόπο από τον ίδιο τον αθλητή, γι’ αυτό και είχε ανάλογες επιτυχίες και στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα οι επιτυχίες του Δάβρη Ιωάννη είναι οι εξής :

1. 25 Απριλίου 2015 πρώτη θέση στη Α΄ φάση στο πανελλήνιο παμπαίδων Αθήνα

2. 09 Μαΐου 2015 τρίτος στους τελικούς πανελλήνιο παμπαίδων Κατερίνη

3. 11 Δεκεμβρίου 2015 πρώτη θέση αναπτυξιακό πρωτάθλημα Αθήνα

4. 5 Δεκεμβρίου 2016 πρώτη θέση αναπτυξιακό πρωτάθλημα Λάρισα

5. 26 Μαρτίου 2016 5 ος στον διεθνές τουρνουά DINKO PETROV στην πόλη Στάρα – Ζαγόρα στη

Βουλγαρία.

6. 2 Απριλίου 2017 Τρίτη θέση στη Α΄ φάση πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων Θεσσαλονίκη

7. 6 Μαΐου 2017 Τρίτη θέση στους τελικούς πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων Καλαμάτα













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου